Tornado Sailing Makkum is een full-service watersportbedrijf gevestigd aan het IJsselmeer in Makkum.

Importeur Delphia Yachts Benelux
Tornado Sailing Makkum is importeur van Delphia Yachts zeil- en motorjachten in de Benelux. Met meer dan 2500 nieuwe jachten per jaar die de werf in Polen verlaten is Delphia een van de grotere spelers in de markt. Tot 2009 produceerde Delphia Yachts alleen maar zeiljachten, met de groeiende vraag naar motorjachten heeft Delphia sinds 2009 zich meer op de motorjachten toegelegd. Inmiddels is de motorjachtenrange uitgegroeid naar 7 verschillende modellen in de lengte van 7 tot 13.50 mtr. De Delphia motorjachten kunnen uitgevoerd worden als waterverplaatser of snelvarend.

Jachtmakelaar/Jachtbemiddeling
Tornado Sailing Makkum beschikt over een eigen jachtmakelaardij met altijd ca. 30 jong ingevaren zeil- en motorjachten op voorraad. Wij zorgen voor een zorgeloze aan-/verkoop van uw zeil-/motorjacht, we verkopen volgens HISWA protocol waardoor u achteraf zo min mogelijk zorgen heeft. Naast verkoop het verkopen van uw zeil- of motorjacht kunnen wij deze ook taxeren voor zowel de verzekeraars als voor een financiële instelling.

Jachtverhuur
Vanuit Makkum verhuurd Tornado Sailing 13 zeil- en motorjachten. Met een locatie in Friesland direct aan het IJsselmeer en dichtbij de Lorenzsluis naar de Waddenzee zijn deze 3 unieke vaarlocaties binnen handbereik. De huurvloot is tegelijk onze showroom dus u bent altijd verzekerd van een “nieuw” en net schip van recente bouwjaar. Onze motorjachten zijn alle zeewaardig en worden daarom ook graag gehuurd voor een mooie tocht over de Waddenzee en het IJsselmeer.

Yachtservice/Winterstalling
Tornado Sailing heeft een samenwerking met Tromp Yachtservice als het gaat om onderhoud aan uw schip. Met een eigen kraan van 40 ton is het stallen en onderhouden/refit van uw jacht mogelijk. Hiermee bent u volledig ontzorgt en is uw waardevolle bezit bij ons in goede handen.

visit website
Company information